RISTORANTE DA VINCI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 251 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante Da Vinci. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 20:01 Een pizza calzone en een pizza quattro formaggi besteld. De calzone was warm maar die is ook dubbel gevouwen maar de quattro formaggi wat bijna koud. Erg jammer want de smaak was wel goed.
17 mrt 2024 om 21:25 Koude pizza en bijna 2 uur moeten wachten op 1 pizza. Super ontvreden
15 mrt 2024 om 22:09 koude, platgedrukte pizza. nauwelijks kaas en een taaie korst. eerder pasta hier besteld. die was heerlijk, de pizza helaas absoluut niet. niet voor herhaling vatbaar
10 mrt 2024 om 21:29 Schandalig behandeld. 2 gerechten niet geleverd. Wel betaald. Daarna wilde niemand helpen. Nooit meer
10 mrt 2024 om 0:21 Super!! Snel bezorgd(tijd weet ik niet meer). En heerlijk verse lekkere pasta! Top.
6 mrt 2024 om 20:28 Pizza was heerlijk vanavond! Goede kwaliteit. Heel belangrijk dat de pizza daar nooit donker is aan de onderkant. Wat ik helaas wel eens meemaak bij andere pizzerias.
1 mrt 2024 om 6:21 Heerlijke warme pizza's mede door de snelle levering!
24 feb 2024 om 1:21 De pasta was vers en heerlijk!
23 feb 2024 om 20:03 Pizza was lekker dessert was nog lekkerder, tijd was zoals verwacht, alleen de tijdsindicatie op thuisbezorgd klopte totaal niet
22 feb 2024 om 11:50 Lekkere pizza en redelijk snel bezorgd. Geen problemen. Ik weet de bezorgtijd niet meer maar die optie kan ik niet kiezen in dit systeem
21 feb 2024 om 16:25 It's a really nice place for pizza, looks like they really take a day to prepare the pizza base, you can taste how well the gluten is developed, unfortunately I guess they don't open the pizza only by hand and they don't open for delivery every time.
18 feb 2024 om 19:41 Duurde 2 uur voor de bestelling kwam